Gå til primær navigation Gå til indhold Gå til sidefod

Om BeerWalks

BeerWalks er guidede ølgåture, foredrag om øl og ølsmagninger. Alt sammen pakket ind i historier og craft ølsmagning i dansk verdensklasse.

Passion som drivkraft!

Alle vores BeerGuider er voksne mennesker som elsker at fortælle den gode historie, er ægte og indlevende og med en kærlighed til det gode øl og lysten til at være “sammen med andre”!

Det er vores BeerGuider som gør hele forskellen og jeg er stolt af, og kniber mig i armen over at have så gode og dejlige mennesker tilknyttet BeerWalks.  

Alle guider har modtaget rosende beskeder og dejlige anmeldelser fra glade gæster – det gør MIG utrolig stolt!

Gør som mere end 8.000 glade mennesker, gå tur med os i København, Aarhus, Bornholm eller på Færøerne eller book os til en forrygende omgang ølsmagning – a nice little break …


BeerWalks tager samfundsansvar ved

– at ansætte marginaliserede personer under Københavns Kommunes projekt “Social Frikort” til større opgaver.

– at donere alt pant videre under Københavns Kommunes projekt “Giv panten videre”.

– at arbejde målrettet på at reducere vores klimafodaftryk.

– at have en målsætning om at indkøbe minimum 50% lokalt for at støtte vores samfund og bevare miljøet.

logo

Mød vores team

Christoffer

Idésøgende og passioneret BeerWalker. BeerWalks er alt, hvad han selv elsker: gåture, historier, craft øl og at møde nye mennesker.
Du kan komme på BeerWalk med Christoffer i København, på Bornholm og Færøerne.

Fun fact: Christoffer er bornholmer, ølelsker og tidligere finansmand

Gordon

BeerWalk guide og ildsjæl i alt hvad han laver.

Gordon elsker fodbold, klub og landshold og rejser gerne for at få gode oplevelser med fodbold. Han elsker al sport og er en rigtig familiefar.
Du kan komme til BeerWalk med Gordon i København.

Fun fact: Gordon er fra Aalborg og tidligere bankmand

Anders

BeerWalk guide, der blev træt af endeløse Teams møder under corona og fandt energi i at guide glade mennesker rundt på Vesterbro akkompagneret af historier og godt øl.

Anders holder stadig mange Teams møder ind imellem nogle BeerWalks.

Du kan komme til BeerWalk med Anders i København.

Fun fact: Anders elsker skiløb og Australien

Niklas

BeerWalk guide og BeerTasting ekspert. Han er også kendt under Instagram-profilen “Copenhagenbeertraveler”. Niklas er vild med København, øl og “at rejse”, en perfekt beskrivelse af at være BeerWalk-guide.
Du kan tage på tur med Niklas i København.

Fun fact: Niklas er medlem af beerbloggers.dk

Paw

BeerWalk guide og BeerTasting ekspert. Han er også kendt som manden bag Instagram-profilen “HopSkullBeerGuide”. Han er meget efterspurgt som anmelder af næsten alle typer øl og har en forkærlighed for øl i det “sure/funky” univers.
Du kan komme til BeerWalk with Paw i København.

Fun fact: Paw er medlem af beerbloggers.dk

Simon

Ølsmagsekspert og banden bag Instagram-profilen HopDaddy.dk. Han er BeerWalks teenager, uregerlig og nysgerrig på alt, hvad alkohol angår. Kendt for sin dybe indsigt i både vin, øl, whisky og tequila (han er fra Viborg)
Du kan komme til Ølsmagning med Simon i København.

Fun fact: Medlem af beerbloggers.dk og gastromand

Elise

BeerWalk guide og kvinden bag årets ø-blogger 2021 med Instagram-profilen “Craftbeervalkyrie” efter kun et kort år som ølblogger, en imponerende præstation. Vi er stolte og glade for at have Elise med i BeerWalks.
Du kan komme til BeerWalk med Elise i København.

Fun fact: Elise er det nyeste medlem af beerbloggers.dk

Morten

BeerWalk guide med en imponerende viden om øl. “Det Morten ikke ved om øl er ikke værd at vide” Morten er flyttet til Bornholm, bor i en af ​​Rønnes charmerende gamle gader og bestyrer “Øl og Tjød som ligger i Rønne.
Du kan komme til BeerWalk med Morten i Rønne.

Fun fact: Der er altid frisktappet Amager Bryghus-øl på Mortens fadanlæg

Flemming

BeerWalk guide, pendler og flytter til Allinge på Bornholm. Flemming har stadig et par dage i Jylland hver uge (noget arbejde der skal passes) ellers nydes livet i smukke Allinge på det nordlige Bornholm.
Du kan komme til Ølvandring med Flemming i Allinge-Sandvig.

Fun fact: Flemming spiller trommer og synger i et band og elsker Rick Astley

Claus

BeerWalk guide med en imponerende energi og viden om alt og alle i Svaneke, Danmarks smukkeste købstad. Claus er stoppet med at arbejde i turistbranchen efter 40 år og har nu mere travlt end nogensinde. Claus er ismand, øldemomand og BeerWalk-guide.
Du kan komme til BeerWalk med Claus i Svaneke.

Fun fact: Claus er en rigtig skiløber (styrer Hønsekidning i Svaneke, google det)

Joel

BeerWalk guide og rytter til Færøerne fra USA for mere end 30 år siden. Joel elsker at fortælle historier og er et kendt ansigt på Færøerne for sine kunstværker og brugskunst i træ. Joel er gift med en færing og har 3 børn.
Du kan tage med Joel på BeerWalk i Tórshavn på Færøerne.

Fun fact: Joel har haft sin trækunst på Færøernes frimærker

Eivind Eysturoy

BeerWalk guide og skolelærer i Tórshavn på Færøerne. Eivind er fuld af historier, og han elsker godt øl og livet på Færøerne, selvom København trækker ham fra tid til anden. Eivind boede i 10 år på Vesterbro i København, inden han vendte tilbage til Tórshavn.
Du kan komme på BeerWalk med Eivind i Tórshavn på Færøerne.

Fun fact: Eivind er håndbrygger, og øllen smager fantastisk

Kristian

BeerWalk-guide og IT-mand. Kristian elsker både IT og øl, faktisk så meget at Kristian arbejder på Mikkeller Bar og hos OY Brewing i Tórshavn ved siden af ​​jobbet som IT-mand. Han er MEGET passioneret fodboldfan af både Newcastle og B36 samt det færøske landshold.
Du kan komme til BeerWalk med Kristian i Tórshavn på Færøerne.

Fun fact: Kristian mistede sin BeerWalks-hættetrøje og jakke 10 timer efter, at han havde modtaget den

Bryggerier vi samarbejder med

mikkellerlogo.png

Mikkeller

Mikkeller er først og fremmest øl. Med fremvisning af alle mulige stilarter og ingredienser er dette et univers, hvis uendelige muligheder inkluderer humle, malt, fadlagring, spontan gæring, kaffe, passionsfrugt, kirsebær, chili, yuzu, chokolade og mere. Men det stopper ikke der, klik og læs mere.


svanekebryghus.png

Svaneke Bryghus

Svaneke Bryghus er et 100% økologisk bryggeri. Her brygges ufiltreret craftbeer med udgangspunkt i fem ingredienser; vand, malt, humle, gær og tid. Slowbeer-filosofien er hemmeligheden bag den gode ølsmag, øllet bliver nemlig ikke fremskyndet. Brygmesteren følger nøje øllet i ønsket om smagsmæssig balance, og intet forlader bryggeriet uden hans accept, klik og læs mere.


pennyllan-hvid.png

Pennyllan

I efteråret 2018 blev de første fire øl tilgængelige og i 2019 udgav vi yderligere 9. Da vi kun er to personer i bryggeriet, er produktionen begrænset. Det har været en lang, sej og udfordrende rejse. Jeg håber du er enig med os i, at det var alt arbejdet og den lange ventetid værd, klik og læs mere.


amager-logo_hvid.png

Amager Bryghus

Da de to hjemmebryggere, skolekammerater og gode venner, Morten & Jacob, efter en våd bytur i 2007 konkluderede, at Amager savnede sit eget bryghus, så havde de næppe drømt om, hvor de stod 14 år senere. Amager Brygus har være i top 100 over verdens bedste bryggerier i de seneste 12 år, klik og læs mere

 


aabenhvid.png

ÅBEN Bryghus

Navnet ÅBEN stammer fra det danske udtryk ’at være åben’. Både navnet og designet udspringer af visionen om at være åben, hvilket symboliserer den åbenhed Philip som grundlægger oplevede som et nyt bryggeri i branchen. Åbenhedsmantraet er grundlæggende for ÅBEN, klik og læs mere.


smallbatchhvid.png

Small Batch Bornholm

Small Batch Brewery har været gennem en rivende udvikling, siden starten på Hallegård i 2015. Visionen var, som en del af Hallegaard’s madkoncept, at også brygge sin egen øl af høj kvalitet. I 2016 overtog Johnny og Anders hele virksomheden og flyttede til egne lokaler på havnen i Rønne, her brygges der øl i balance, klik og læs mere.

 


beerherelogo-1.png

Beerhere

Christian Skovdahl Andersen grundlagde Beerhere i 2008 efter at have forladt sit første bryggeri og svoret aldrig at komme tilbage i bryggeribranchen. Men ølbrygning er ligesom Eagles’ Hotel Califonia, du kan tjekke ud, men du kan aldrig tage afsted, samlokaliseret på Bornholm med Penyllan, klik og læs mere.

 


Warpigs.white_.logo_.png

Warpigs Brewpub

Det amerikanske bryggeri 3 Floyds og det danske bryggeri Mikkeller har bygget WarPigs Brewpub fra bunden for at servere autentisk Texas-grill og amerikansk-dansk stil bryg til København og verden, klik og læs mere.


logo

Ebeltoft Gaardbryggeri

Ebeltoft Gaardbryggeri er et anerkendt dansk håndværksbryggeri, kendt for sin dedikation til at producere exceptionelle og innovative øl. Med en stærk forpligtelse til kvalitet, kreativitet og lokale ingredienser har Ebeltoft Gaardbryggeri opnået ry for at fremstille unikke og velsmagende øl, der glæder ølentusiaster både lokalt og internationalt. Deres hjemmeside er en portal til at udforske deres mangfoldige udvalg af håndbryggede øl og passionen bag hver eneste tår.

 


shape

Mikropolis

Mikropolis er et anerkendt dansk firma, der specialiserer sig i mikrobrygning. Kendt for deres kreative tilgang til ølbrygning og kvalitetsprodukter, har Mikropolis opnået stor anerkendelse inden for ølmiljøet. Deres hjemmeside giver dig mulighed for at udforske deres spændende sortiment af håndbryggede øl og dykke ned i deres lidenskab for ølkunst.

 


logo, company name

Ish Spirits

Ish Spirits er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i fremstillingen af eksklusive spiritusprodukter. Med fokus på kvalitet og unikke smagsoplevelser, er Ish Spirits blevet anerkendt for deres innovative tilgang til spiritusproduktion. Besøg deres hjemmeside for at udforske deres imponerende udvalg af produkter og opdage den ægte håndværkskunst bag hver dråbe.

 

Info og Booking

Book din private øloplevelse

Book en firmaevent med øl